Om Kjerringrad.org

Kjerringrad.org er et nettsted om kjerringråd. I vår samling av kjerringråd håper vi at du kan finne en samling av kjerringråd mot det meste, alt er oversiktlig inndelt i kategorier.

Hva er ditt beste kjerringråd? De fleste har vel prøvd minst ett kjerringråd i løpet av livet? Fungerte det? Hvorfor ikke dele et slikt kjerringråd med andre! Kanskje kjenner du til mange kjerringråd? Her er det bare å dele så mange kjerringråd som du bare ønsker, og du kan få nyttige, interessante og morsomme kommentarer fra andre brukere av dette nettstedet.

Legg inn kjerringråd her »

Kjerringråd har vist seg å fungere for mange mennesker.

Virkningen man opplever kan noen ganger forklares vitenskapelig, mens andre ganger kan det rett og slett dreie seg om en placebo effekt, der det er selve troen på kjerringrådet som er virkemiddelet, og andre ganger kan det være rene tilfeldigheter som gjør sitt til at det ser ut til at kjerringrådet faktisk virket.

Ansvarsfraskrivelse: Kjerringrad .org kan ikke stilles til ansvar for skader, bivirkninger, ødeleggelse, eller annet som er et resultat av at brukeren har prøvd et kjerringråd på disse sidene.

Sletting og moderering av innlegg og kommentarer: Vi vil selvsagt gjøre vårt beste i å fjerne kjerringråd og brukerkommentarer som har blitt lagt inn av brukere, og som kan medføre alvorlig helseskade eller død dersom de prøves ut, slik som feks. "Plumbo mot sår hals". For slike innlegg finnes det en link (på hver side) der man kan rapportere innleggene, og vi vil fjerne innlegget om vi ser at det er grunn til det. Vi er takkenemmelig for all den hjelpe vi kan få til å luke ut slike innlegg.

Du er anonym, men ikke usynlig! Vi respekterer ditt personvern, og vil holde brukere anonyme. Imidlertid har vi valgt å loggføre all aktivitet, IP adresser, mv. for å kunne spore sabotører og brukere som legger inn ulovlig innhold. Proxy og andre forsøk på å gjøre seg usynlig på internett kan lett spores tilbake til deg, og vil ikke beskytte deg dersom du har uærlige hensikter.

HUSK: DU SOM BRUKER ER JURIDISK ANSVARLIG FOR ALT DU LEGGER INN PÅ DETTE NETTSTEDET.

Har du et kjerringråd? kjerringrad

Visste du at det er lett å dele dine beste kjerringråd med andre? Når du legger ut et kjerringråd på Kjerringrad. org vil det bli lest av tusenvis av andre mennesker, og du kan få tilbakemelding fra andre, kanskje noen også har har prøvd ditt kjerringråd. Det er enkelt:

Legg inn et kjerringråd her »

Søk
Kropp og helse
Rengjøring
Dyr og planter
Alt det andre